Member of
uia logo


Observer member

IceVerticalMenu Module

Reprezentativno udruženje u kulturi
na teritoriji Republike Srbije , na osnovu Zakona o kulturi i rešenju Ministra kulture,informisanja i informacionog društva

Prijatelji UAS-a

Logo IAUS-a-dabSQ
logokorespondencija
Copyright © 2012 UAS
All Rights Reserved

UdruženjE Arhitekata SrbijE

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@u-a-s.rs

petak, 15 septembar 2017

Poziv na konferenciju "Ka net zero gradnji"

 

WORLD GREEN BUILDING WEEK (SVETSKA NEDELJA ZELENE GRADNJE) je godišnji tematski događaj koji se održava širom sveta u organizaciji WorldGBC (Svetski savet zelene gradnje). Ovogodišnja tema je #OurHeroIsZero (Nula je naš heroj). Naše zgrade treba da budu naši heroji u borbi sa klimatskim promenama.

SrbGBC - Savet zelene gradnje Srbije, kao nacionalna članica WorldGBC, ovaj događaj obeležava organizovanjem stručne konferencije „Ka net zero gradnji“. Cilj je da se istakne potreba za zelenom gradnjom, usmeravajući nas na korake koje treba preduzeti u građevinarstvu kako bi smo poboljšali kvalitet života naše zajednice i sprečili dalje klimatske promene.

Konferencija će se održati u Svečanoj sali (sala 200) Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, domaćina i člana Saveta Zelene gradnje Srbije, u sredu 27.septembra od 10 do 14 časova. Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 73/II.

Na konferenciji će govoriti eminenti stručnjaci koji se zalažu za zelenu gradnju, u prisustvu predstavnika resornih institucija, stručne javnosti, studenata i medija.

Više o konferenciji možete naći u Programu.

Ulaz na konferenciju je slobodan, a broj mesta ograničen. Ljubazno Vas molimo da svoje i prisustvo kolega Vaše organizacije potvrdite putem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije do četvrtka 21.septembra, kako bi smo osigurali mesto za Vas.

Pročitano 1695 puta
 

ČLANARINA 2021

 

Poštovani,

Podsećamo Vas da godišnja članarina u Društvu arhitekata Beograda- Udruženju arhitekata Srbije za 2021. godinu iznosi 2.000,00 dinara.

Za arhitekte/penzionere godišnja članarina iznosi 1.000,00 dinara.

Uplatu možete izvršiti na račun:  Vojvođanska banka, a.d.,  broj: 325-9500600062062-07, poziv na broj je 2021, Društvo arhitekata Beograda, Beograd, Kneza Miloša 7a/III

Ukoliko želite da se učlanite, popunjenu pristupnicu možete poslati na e mail : office@dab.rs ili popuniti lično pri dolasku u prostorije Udruženja arhitekata Srbije/Društva arhitekata Beograda.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti i na telefone ili e mail adresu:

011/ 3230-059; 3239-754,office@dab.rs

Društvo arhitekata Beograda
Udruženje arhitekata Srbije

PRISTUPNICA.doc

 

image003

fb linkovi