Member of
uia logo


Observer member

IceVerticalMenu Module

Reprezentativno udruženje u kulturi
na teritoriji Republike Srbije , na osnovu Zakona o kulturi i rešenju Ministra kulture,informisanja i informacionog društva

Prijatelji UAS-a

Logo IAUS-a-dabSQ
uzb
Copyright © 2012 UAS
All Rights Reserved

UdruženjE Arhitekata SrbijE - Reprezentativno udruženje u kulturi Republike Srbije

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@u-a-s.rs

četvrtak, 03 novembar 2022

BuildUp konferencija 2022

 

Održiva gradnja - Vodeći domaći stručnjaci na BuildUp konferenciji

BuildUp konferencija je odlična prilika da ostvarite vredne B2B kontakte, ali i da se upoznate sa budućim trendovima u građevinskoj industriji.

Na ovogodišnjoj konferenciji BuildUp 2022 – Powered by TECE, koja se održava 16. novembra u 10,00 časova u Jugoslovenskoj kinoteci pod sloganom Održivo jer je neizdrživo, govoriće brojni profesionalci iz domaće i regionalne prakse.

 

Predavači i panelisti će sa nama podeliti svoja iskustva i rešenja iz domena održive arhitekture, gradnje i poslovanja.

 

U centru pažnje biće četiri goruće teme:

  • regeneracija i rekonstrukcija starih zgrada
  • održivost i fleksibilnost poslovnih objekata
  • zapošljavanje i ljudski resursi u građevinskoj industriji
  • energetska efikasnost porodičnih kuća


* Video ilustracija: https://youtu.be/uccDg3hvePw


Vrhunski predavači

Dean Lah iz slovenačkog studija ENOTA biće keynote speaker. U okviru svog izlaganja pričaće o holističkom pristupu: sinergiji održivosti, ekonomije i arhitekture.

Lazar Kuzmanov i Aleksandar Kovjanić u svom predavanju obradiće studiju slučaja rekonstrukcije Radničkog u Novom Sadu, a stručni tim kompanije AFI Europe Srbije podeliće sa nama detalje projektovanja i izgradnje Skyline AFI Tower u Beogradu.

Marija Simeunović održaće atraktivno predavanje na temu kako formirati timove koje traju, dok će Predrag Milosavljević obraditi studiju izgradnje prve kuće od konoplje.Panel diskusije

Igor Conić vodiće panel o regeneraciji i renoviranju starih zdanja. Njegovi sagovornici biće Ivana Letić (Delta Real Estate), Dušica Totić i Marko Korošec (Remorker Architects), kao i Dragana Konstantinović (Fakultet tehničkih nauka Novi Sad).

Vesna Krizmanić vodiće panel o održivosti i fleksibilnosti poslovnih objekata. Njeni sagovornici biće Jovana Cvetković (MPC Properties), Jelena Jolović (Novaston) kao i Slavko Bingulac (Sirius Offices).

Miljan Mikić moderiraće diskusiju o izazovima zapošljavanja i razvoju timova u građevinskoj industriji. Učesnici ovog panela su Rada Anđelić (Energoprojekt), Lela Alempijević (Studio Zabriskie) i Tatjana Beatović (Modulor).

Dejan Mitov vodiće panel o energetskoj efikasnosti porodičnih kuća. Njegovi sagovornici biće Anđela Karabašević (AKVS Arhitektura), Predrag Milutinović (MAPA Architects) i Miroljub Stanković (KontraStudio).

 

B2B povezivanje

Konferencija BuildUp 2022 je odlična prilika da stupite u kontakt sa vodećim stručnjacima i ostvarite vredne B2B kontakte.

Konferencija BuildUp 2022: Powered by TECE zakazana je za 16. novembar 2022. godine.

Cena ulaznice iznosi 5.000 dinara + PDV

Svoje mesto možete rezervisati popunjavanjem online formulara.

Sponzori

Organizaciju događaja podržale su kompanije TECE, EuroDOM, Alumil, Tarkett, Herz, JAF, Impact Acoustic, Hörmann i Graphisoft Archicad, dok su prijatelji konferencije PROSTORIA i Lavazza Srbija.


Pročitano 745 puta
 

820x360 fb cover-01

800x600 bina 19-02

 


ČLANARINA 2024

 

Poštovani,

Podsećamo vas da godišnja članarina u Društvu arhitekata Beograda- Udruženju arhitekata Srbije za 2024. godinu iznosi 3.000,00 dinara.

Za arhitekte/ penzionere godišnja članarina iznosi 1.500,00 dinara.

Uplatu možete izvršiti na račun Društva arhitekata Beograda, Beograd, Kneza Miloša 7a/III kod OTP banke, a.d. Novi Sad broj 325-9500600062062-07 sa pozivom na broj 2024.

 Popunjenu pristupnicu možete poslati na e- mail: office@dab.rs ili popuniti lično pri dolasku u prostorije Društva arhitekata Beograda radnim danima  između 09,00 -15,00 časova.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti i na telefone ili e- mail adresu:

011/ 3230-059; 3239-754, office@dab.rs
Društvo arhitekata Beograda
Udruženje arhitekata Srbije

 

 

PRISTUPNICA.docx

 

image003

fb linkovi